mandag 8. desember 2008

Sandras Søndagsskole (veldig veldig veldig seint - skal skjerpe meg)


Jeg har testet høytider. Det er viktige tider i livet, som både feires og oppleves forskjellig. Selv om høytidene inneholder flest branner, skader, krangler, selvmord og familietragedier er vi likevel alltid glade for disse fridagene.

Julen - Dette er favoritthøytiden. Masse fet mat, masete slektninger i fleng og en horde velbrukte penger på julegaver. Man kan ligge rett ut og gjøre ingenting, overveldet av gaver en ikke har råd til selv. Gleden er stor over å vende hjem til gamle trygge omgivelser og varme seg i familie og venners nærvær.

Påske - Solbrente neser og gnagsår hører til. Ingenting er som påskefjellet, kvikk lønsj og Solobrus. Familiekos, påskeegg og hytteturer. I tillegg er det skolefri og været skal være på topp!

17.mai - Verdens beste unnskyldning for å spise is til frokost, middag og kvelds. Dette er hvert års gladdag. Hvem er vel sur på 17.mai? du får alt du peker på og enda litt til, i tillegg til en god tur byen rundt :D

Valentines day - Dette er rett og slett ikke dagen for det ensomme menneske. Alt skal være romantisk! Glemmer du denne dagen er du screwed. Men om du er hemmelig forelsket i noen, er dette den beste unnskyldningen til å komme ut av skapet!

Halloween - En hel dag med skummelheter, skremming, utkledning og masse godteri. Slemme handlinger resulterer sjeldent i godsker, med unntak av denne dagen!

Nyttårsaften - Du kan endelig legge bak deg alt det teite du har gjort i løpet av året og starte på nytt. En dag for ettertanke, anger, nye lovord og en stor fyllekule.

Ingen kommentarer: