søndag 23. november 2008

Sandras Søndagsskole - Right on time

Hva kan Bergen tilby? Hva finnes i denne byen som ingen andre har? Denne uken har jeg testet de ulike tilbudene du finner her i Bergen. Som ganske ny i byen, ser jeg på de forskjellige mulighetene, og gir deg gode alternativer til hardfylla hver helg :D

Vannkanten badeland

En svømmehall med utallige aktiviteter. Små sklier, store sklier og en kjeempesklie som går i 60 km/t. Små basseng, store basseng, flere boblebad og et utendørsbasseng som bare må oppleves. Hva er ikke bedre enn å sitte i et boblende varmt basseng utendørs en vinterdag? Uansett alder, du vil føle deg som et barn igjen!

Akvariet

Det beste akvariet jeg noen gang har opplevd! En god blanding av de kuleste typene fra dyreskogen! Pitte pitte små aper som tisser på vinduene, enorme krokodiller, hylende pingviner, lekne seler og en drøss med fisker fra fjærn og nær! I tillegg har de en 3D-kino og flere show i løpet av dagen.

Bryggen

Bergens ansikt utad hvor du finner små, trange gater mellom gamle, skeive hus. En lang spasertur morgen, middag eller kveld gir dagen en fin kulturell opplevelse. Her får du den ekte Bergensfølelsen. Jeg anbefaler også en tur innom Bon Appetit etterpå, for å kjøpe byens beste is!

Fløien

Den beste utsikten over hele Bergen by! Den er like fin både dag og natt! Med godt selskap fra fjern og nær tar fløibanen deg med på en bratt tur oppover fjellet og helt til topps! Det er også en fin treningsøkt å ta denne turen til fots. På vinterstid er dette den raskeste akebakken, så fort deg ut så snart snøen legger seg!

Bowling

Nærmeste bowlinghall finner du på Vestkanten. En liten busstur fra sentrum og du er der! Dette er ikke bare for spesielt interesserte, men for også for det sosiale lekende menneske. En aktivitet for hele familien, deg og dine venner, eller en spesielt utvalgt. Discobowling om kveldene gjør dette gøyere enn gøy!

Iskanten skøytehall

En plass hvor voksne og barn kan boltre seg på isen innendørs. Det finnes både ishockey og den kjekke "sporten" curling! Et godt tilbud som også befinner seg på Vestkanten.

Ingen kommentarer: