søndag 9. november 2008

Sandras Søndagsskole

Denne uken har jeg testet brettspill. Før internett, facebook og rusbrusen kom, var dette poppis i de fleste familier. Både unge og gamle samlet seg rundt bordet på lørdagskveldene, og med boller og brus ble dette en helaften! Jeg hadde selv glemt hvor gøy det er å spille spill, og oppfordrer alle og enhver til å sette av en dag i uken til spillkveld!

Gjett hvem

Dette er et kjempemorro og engasjerende spill som tar deg med tilbake til barndommen. Det er tomanns-spill som gir mye glede. Det gjelder å stille de rette spørsmålene for å finne ut hvilken person som gjemmer seg bak motstanderens kort. Det er dessverre litt skjev fordeling mellom kjønnene, og om du er så uheldig å trekke en dame, er nok løpet kjørt!





Fire på rad


Dette er spillet for det tenkende menneske. Det er utfordrende, og en må holde konsentrasjonen oppe gjennom hele spillet. Et veldig gøy spill, men det kan fortbli litt ensformig i lengden.




Master Mind

Et gammelt, tradisjonsrikt spill hvor det handler om å lese motstanderen. Det er egnet på to personer, og det er en stor fordel å kjenne den andre personen. En skal gjette hvilke farger den andre ville foretrukket, noe som var overraskende lett. Dette ble kåret til årets spill i 1972!




Scrabble


Her trenger du god tid. Man må være glad i ord og like å tenke mye. Men det er nok mer realfagsrelatert enn koslig. Frustrasjonen øker i takt med poengene, og en blir både svett og sliten i hjernen.




Millionær

Dette er spillet for det maktsyke og griske mennesket. Det er stor fare for krangling og uenigheter, så ikke spill dette med noen du er glad i! Det er nemlig lett å bli uvenner. Dere må sette av minst et par timer, og vite at dette bare er spill og ikke virkelighet!








Ingen kommentarer: