søndag 2. november 2008

Sandras Søndagsskole

Dette er den første av mange søndager hvor jeg skal oppdatere dere om alt som er nyttig å vite. Denne uken har jeg vært på Danskebåten og testet drikkevarer. Så len deg tilbake og ta imot så mye kunnskap du bare kan sluke!

Baileys Original

Baileys er digg. Det passer til alle anledninger. Har du ikke godis er dette den beste erstatningen. Baileys og kaffe utfyller hverandre, og du kan holde deg våken hele kvelden med denne vidundermiksen! Den er veldig søt på smak, så for stort inntak anbefales ikke!

Carl S. Berg

En god start på kvelden. Han er tynn i kvaliteten men god på smak. Denne går lett ned, og det tar ikke lang tid før det går unna i svingene. Med et godt lager og en stor blære får du en kongekveld!


Masi


En vin med god smak som gjør deg både flørtete og knisete. Er du på sjekkern er dette en sikker vinner! Denne vil få deg i et kjempehumør! Eneste minus er rusens korte levetid, som gjør at du stadig trenger påfyll. Den nytes gjerne i godt selskap og sosiale sammenhenger.

Bacardi Razz

Alle fjortisers gode venn. Denne gjør deg danseglad og lett på tråden. Blandes gjerne med sprite, sitron, lårkort skjørt og vid utringning. Et godt tips er å ha en stor flaske cola nært senga, for du blir garantert dårlig dagen derpå!


Captain Morgan

Dette er min nye kjæreste! En hel kveld med han blir en suksess! Blandingen av rom og cola gjør deg verken kvalm, dårlig eller mett, og folk i alle aldre kan drikke denne. En ting jeg vet, er at jeg kunne levd på dette!



Hansa

Dette er en veldig fyldig og mettende øl. Faren for å bli mett og oppblåst i reima er noe en må ha i baktankene. Det er en grei starter på kvelden, men for stort inntak fører gjerne til en tidlig powernap. Dette må derfor ikke drikkes alene om målet med kvelden er å komme seg på ”årets happening”.

4 kommentarer:

Marie rocks my socks sa...

U rock my socks!
Men han Morgy kan du få ha for deg sjøl!

what the fox? sa...

thank you :P hadde ikke tenkt å dele han heller!

TORSTAGSKLUBBEN sa...

Dette va den beste drikke testen evah..!

o sa...

gøy:D